BB KREMA & CC KREMA

 

IMG 20170805 091952 322

BB: Beauty Balm ali balzam lepote  

Ni tako daleč nazaj, odkar so se na trgu pojavile danes že znane in zelo priljubljene kreme BB. Imajo kar nekaj prednosti: odlično vlažijo kožo na obrazu, vsebujejo podlago, puder, posvetljevalec in zaščitni UV-filter. Uporaba kreme BB je torej zelo praktična, enostavna in hitra.

Vse pomembno za vašo kožo boste našli v eni tubi. Kreme BB se zelo enostavno nanašajo in so na koži obraza videti zelo naravno, zato so mnogim ženskam postale všeč, nekatere ženske jo uporabljajo skoraj vsak dan. Čeprav ima krema BB ogromno odličnih lastnosti, je žal primerna samo za neproblematično kožo, tako, ki nima vidnih nepravilnosti, kot so mozolji ali kolobarji okoli oči.

Zelo pomembno je, da po čiščenju obraza nanesete vlažilno kremo in zatem BB na celotni obraz. Lahko jo nanesete samostojno ali v kombinaciji s tekočim pudrom. Od vseh “abecednih” krem BB najmanj prekriva nepravilnosti na koži in je idealna izbira za mlajše ženske, za prekrivanje manjših nepravilnosti, kot so mozoljčki, manjše diskoloracije kože in manjšo SPF zaščito.

IMG 20160922 165745CC: Color Correcting ali korekcija barve

Izpolnjuje vse zahteve za popolno prekritje nepravilnosti in koži nudi potrebne hranljive snovi. Izjemnost  krem CC (Colour Control nebo Colour Correction) temelji na tem, da poleg vseh odličnih lastnosti in primesi znanih krem BB, imajo veliko lažjo in dolgotrajnejšo teksturo, ki ima veliko boljše prekrivne lastnosti in popolnoma poenoti kožo. Krema CC  ne vsebuje olj zato ni primerna za suho kožo.

Zahvaljujoč uporabi kreme CC boste vedno hitro in enostavno naličene, brez dolgega postopka nanašanja kreme, pudra in korektorja. S kremo CC boste tako prihranile veliko časa, pole tega jo boste spravile v vsako torbico, kar boste cenile ne le pri vsakdanjih obveznostih, ampak tudi na potovanju. S kremo CC boste lepe v vsaki situaciji in si brez nje ne boste več predstavljale vsakdanjega ličenja.

 

Share

VIDEO

FarmasiVideoSLO

PRIJAVA NA NOVICE

Prijavi se na naš newsletter in bodi na tekočem z vsemi novostmi, akcijami in dogodki.

Svečana otvoritev FARMASI Slovenia

FARMASI d.o.o. Motnica 7, 1236 Trzin, Slovenia
tel: 01/2355020; e-mail: info@farmasi.si

designer17