Kako postati clanČlan lahko postane oseba, ki je starejša od 18 let. Včlanitev je brezplačna. Izpolniti je treba pristopni obrazec za članstvo, ki se dobi na zahtevo v centrali (+386 (0)1 2355020) ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ali pri osebi, ki je priporočila članstvo. Izpolnjen obrazec z osebnimi podatki se odda pri liderju/osebi, ki je priporočila članstvo, ali pa se pošlje v centralo na naslov FARMASI d.o.o., Motnica 7, 1236 Trzin. Članska številka se bo dodelila pri prvi obdelavi naročila.

Naročila se pošljejo na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. na predvidenem obrazcu, ki ga dobite na zahtevo (+386 0(1) 2355020 ali na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ali pa si ga prenesete tukaj.

Plačilo je možno po povzetju ali s predhodnim bančnim nakazilom, za katerega Vam operater sporoči podatke in znesek za plačilo. Po prejetju plačila se paket pošlje na želeni naslov.

FARMASI 2021 - vse pravice pridržane
DESIGNER