FARMASI d.o.o.

(splošni pogoji poslovanja, prometa izdelkov in pogoji članstva ter nakupa izdelkov)

1. Člani družbe (v nadaljnjem besedilu: član) bodo imeli pravico do nakupa izdelkov FARMASI s posebnimi popusti glede na cene, ki so v katalogu FARMASI d.o.o. (v nadaljnjem besedilu: FARMASI). Višina popustov in cene iz kataloga FARMASI, ki bodo veljali za naročilo nekega člana, so tisti, ki jih je izdal FARMASI in ki so v veljavi na dan oddaje naročila.

2. FARMASI lahko kadarkoli po svoji presoji spreminja višino popustov za člane in cene iz kataloga FARMASI ter tudi ceno poštnine. Člani bodo pravočasno obveščeni o takšnih spremembah.

3. FARMASI bo sprejel naročila za izdelke le v primeru, da so v višini ali višje od minimalnega naročila 15,00 € in/ali na način, kot je FARMASI pravočasno obvestil člane.

4. Če želi član vrniti ali zamenjati neki izdelek, ki ga je naročil pri podjetju FARMASI, v skladu s pravili garancije izpolni obrazec za reklamacijo, nato bo FARMASI ali vrnil denarni znesek v višini cene, ki jo je plačal za ta izdelek, ali pa ga zamenjal z drugim izdelkom. Vendar mora član predhodno vrniti reklamirani izdelek v originalni embalaži
(nepoškodovanega in neuporabljenega) v roku 15 dni od dneva dostave, modne dodatke pa v 7 dneh od dneva dostave.

5. Član je dolžan plačati za vsako naročilo tudi stroške dostave: pri plačilu z bančnim nakazilom ali pri plačilu po povzetju. Plačilo mora biti izvedeno najkasneje ob dostavi naročenih izdelkov.

6. Vsakemu članu FARMASI se je strogo prepovedano predstavljati, kot da je zaposleni ali predstavnik podjetja FARMASI, ter tudi sklepati ali trditi, da je pooblaščen za sklepanje obveznosti podjetja. Član ni pooblaščen za prevzem kakršnekoli obveznosti na ime podjetja FARMASI.

7. Samoumevno je, da vsak član kupuje izdelke kot končni kupec, za lastno porabo ali za porabo svoje družine, kot darilo in v nobenem primeru ne za njihovo preprodajo. Če se član želi ukvarjati s kakršnokoli obliko poslovanja ali trgovine, mora naredi vse nujno potrebne korake za poslovanje v skladu z zakonskimi odredbami Republike Slovenije.

8. Članstvo FARMASI je dedno in ga član lahko prenese na svojega ožjega družinskega člana, če iz opravičljivih razlogov član ni zmožen izpolnjevati pogojev svojega članstva.

9. Članstvo FARMASI je omogočeno izključno polnoletnim osebam, ki imajo kraj prebivališča v Republiki Sloveniji.

10. Vsak član soglaša s tem, da lahko FARMASI zbira in obdeluje njegove osebne podatke (ime, ime enega od staršev, priimek, naslov, e-mail, številko osebnega dokumenta, telefonsko številko in podobne kontaktne podatke). Osebne podatke člana bo podjetje uporabljalo za: dostavo izdelkov in prispelih povpraševanj, za obveščanje članov o novih izdelkih in ponudbah, za katere podjetje FARMASI meni, da bi člana lahko zanimali, ali iz kakršnihkoli drugih marketinških in informativnih razlogov, za katere podjetje FARMASI meni, da bi člane lahko zanimali.

11. FARMASI bo prevzel primerne pravne, organizacijske in tehnične mere varstva osebnih podatkov v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi o zasebnosti, zaupnosti ter varstvu osebnih podatkov.

Prebral/-a sem in soglašam s tem, da FARMASI lahko uporablja ter obdeluje moje podatke, kot je to navedeno v 10. točki.

FARMASI d.o.o. lahko kakorkoli in kadarkoli spremeni te pogoje članstva in kupovanja izdelkov. Člani bodo pravočasno obveščeni o takih spremembah.

S tem, kot novi član FARMASI, potrjujem pravilnost osebnih podatkov, navedenih v registracijskem obrazcu, in nepreklicno sprejemam vse točke POGOJEV ČLANSTVA IN KUPOVANJA IZDELKOV FARMASI d.o.o., kar potrjujem z lastnoročnim podpisom.

FARMASI 2021 - vse pravice pridržane
DESIGNER