1000848

Beauty shot collagen

Beauty shot collagen

15 x 50 ml

51,99

Naroči

beauty colagen slo

Zakaj je dobro uporabljati dodatke k prehrani?

Nadomestite izgubljeni kolagen!

S staranjem, kajenjem, uživanjem sladkorja in vplivom okoljskih dejavnikov se začne količina kolagena zmanjševati. Uživanje kolagena kot dopolnila prispeva k zdravemu, mlademu in sijočemu videzu kože.

BEAUTY COLLAGEN SHOT V ENI STEKLENIČKI VSEBUJE: 5,5 G HIDROLIZIRANEGA GOVEJEGA KOLAGENA TIPA 1 IN TIPA 3 S HIALURONSKO KISLINO, KOENCIM Q10, VITAMINE C, E, B5, B6 IN B7

R aztopina za oralno uporabo je prehransko dopolnilo s hidroliziranim govejim kolagenom, hialuronsko kislino, koencimom Q 10 in vitamini B5, B6, B7 ,C in E, namenjeno koži, sluznici in lasem. Vitamin B7 pomaga ohranjati normalno kožo, sluznico in lase. Vitamina B6 in C pomagata pri normalnem delovanju imunskega sistema. Vitamini B5, B6 in C pomagajo pri ohranjanju normalnega energijskega metabolizma in zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin C pomaga pri normalnem nastajanju kolagena za normalno delovanje kože, krvnih žil, hrustanca, kosti, zob in dlesni. Vitamina C in E pomagata pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelka ne smejo uživati osebe, občutljive na vsebino sestavin. Izdelek ni namenjen nosečnicam, doječim materam in osebam, mlajšim od 18 let. Osebe, ki uživajo zdravila naj se pred uporabo tega izdelka posvetujejo s svojim zdravnikom.

Odraslim svetujemo uživanje 1 stekleničke (50 ml) dnevno.

FARMASI 2023 - vse pravice pridržane
DESIGNER